Előfizetői tartalom

"A cég többet ér, mint a jelenlegi piaci kapitalizáció" - Pintér István a Rábáról

Portfolio
Hosszabb ideje nem látott, 700 Ft feletti szinten kereskednek a befektetők a Rába papírjaival. A közgyűlési előterjesztésekben a menedzsment ösztönzés újra terítékre került, három év múlva már 2,000 Ft-os szinten hívhatna le részvényopciókat a vezetőség. A Portfolio.hu Pintér Istvánnal, a győri gépipari társaság elnök-vezérigazgatójával beszélgetett. A Rába Csoport első embere szerint a cégben rejlő érték meghaladja a jelenlegi piaci kapitalizációt. A következő hetekben különös figyelmet érdemelnek majd a részvények, hiszen az éves prognózisok mellett több fontos témakörben hangozhatnak el konkrétumok a menedzsment részéről.

Fordulat a gazdálkodásban (részvényopciók, ingatlan). Portfolio.hu: Nagyon ambiciózus részvényopciós programot terjesztett a jövő heti közgyűlés elé az igazgatóság. Hogyan alakultak ki az 1,000, 1,500 és 2,000 Ft-os célárak? Pintér István: Bár óvatosan, de korábban is igyekeztünk véleményt nyilvánítani: megítélésünk szerint a cég többet ér, mint amit a jelenlegi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés