Előfizetői tartalom

Eladták az Invitelt - Ki lehet a vevő? (2)

Portfolio
Piaci, hivatalosan meg nem erősített forrásaink szerint jól halad az Invitel értékesítése. A vezetékes távközlési társaság adásvételi szerződését állítólag már aláírták. A vevőjelölt személye nem ismert, a két esélyes vevő a Magyar Telekom és a dán TDC tulajdonában álló HTCC lehet. Szakértők a potenciális érdeklődők között sorolták fel a Cesky Telecomot és a Swisscomot, de a régióban aktív Novatort és GTS-t is.

Mint ismeretes az Invitel értékesítése, illetve a Magyar Telekom érdeklődése két héttel ezelőtt került napvilágot, hivatalos kommentár azóta sem született az ügyben. Az értékesítési folyamat még folyhat egy ideig, annak végleges lezárásig nem túl sok kommunikációt várhatunk. Az Invitelt az AIG GMT konzorcium 2003 májusában vásárolta 325 millió eurós cégértéken....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés