Előfizetői tartalom

Még tart az optimizmus (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Megélénkült a piac az elmúlt napokban, újra felcsillant a remény, hogy rövidtávon emelkedő trendbe rendeződjön az árfolyam, mely új csúcsot jelentene. A MOL és a Richter árfolyama is szépen kúszik egyre feljebb, azonban akkor lenne az igazi az emelkedés, ha az OTP is el tudna indulni. Érdemes azonban figyelembe venni, hogy a régióban jelenleg elég bizonytalan a helyzet, és egy általános korrekció a hazai piacot is érinthetné.

BUX: Több héten keresztül oldalazott az árfolyam a 23200 pontos ellenállás alatt, egészen a múlt hét végégig nem történt jelentős változás az index technikai képében, unalmasan oldalazott az ellenállás alatt. A folytatás kétséges volt, a múlt hét csütörtökön azonban nagy lendülettel felfele vette az irányt, betöltötte az ellenállást jelentő 23,200-23,300 Ft közötti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés