Előfizetői tartalom

Péntek után - Kihívás előtt a részvénypiacok(Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
A pénteki nap Európa szerte esést hozott, ami a jelentősebb ország indexeknél az angol FTSE100-ast kivéve negatív heti végeredményhez vezetett. A francia CAC40 egész héten gyengén teljesített, míg a német DAX30 csak pénteken fordult délnek. Az átfogó TMI indexnél egyelőre felfelé tapadást látni, ami a piac egészének további erejéről tanúskodik.

A jelentősebb ország indexeken látható gyengülés a blue-chip-ektől való rövid távú elfordulást jelzi, amit megerősít a heti figyelőlistánkon látható változás is, mely szerint több, eddig rövid és középtávon egyaránt vételi ajánlást kapott papír kezdett rövid távú korrekcióba, esetleg került eső trendbe. A szektor és ágazatindexekre tekintve kivételes, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés