Előfizetői tartalom

Hogyan ússzuk meg az adófizetést legálisan?

Portfolio
A mai napon a Crystal WorldWide által Magyarországon elsőként került megrendezésre a nemzetközi adótervezési és adóoptimalizálási lehetőségekről szóló szakmai konferencia. A szervezők a hazai kkv-k számára kívánnak fogódzót nyújtani, hogy hogyan kerülhetik el üzletrészük értékesítésekor a hazai árfolyamnyereség-adó megfizetését ciprusi holdingstruktúrák segítségével, illetve hogy ezután hogyan menedzselhetik hatékonyan az így keletkező bevételeket. Szó esett a cégek részesedés cseréjének mikéntjéről, illetve a ciprusi adózási környezet előnyeiről.

Magyarország 2004 május elsején átvette az EU átalakulási diraktíváját, így azóta a hazai cégtulajdon egyszerűen elcserélhető egy olyan másik uniós országba, ahol a cég, vagy céges üzletrész értékesítése jóval kedvezőbb. Ilyen módon a hazai cég eladása már a külföldi cégbe cserélt üzletrész eladásával történik, akár árfolyamnyereség-adó megfizetése nélkül....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés