Előfizetői tartalom

"Megújulásra van szükség" - Vezérváltás az Albacompnál

Portfolio
2006. május 1-től Pukler Gábor személyében új vezérigazgatót nevez ki az Albacomp Zrt. A szakember a poszton Laufer Tamást váltja, aki 2003 februárja óta volt a Társaság vezérigazgatója. Az elmúlt időszak eredményeinek áttekintése után az Albacomp tulajdonosi köre meghatározta az elkövetkező időszakra vonatkozó stratégiai célokat és elvárásait, és ezzel egy időben felhatalmazta az igazgatóságot a végrehajtáshoz szükséges lépések megtételére. Az új stratégiai irányok sikerének érdekében az elkövetkező időszakban Albacomp Zrt részben megújítja a cég menedzsmentjét is.

Pukler Gábor (32), műszaki informatikus szakemberként több mint tíz éve tevékenykedik kereskedelmi területen. Szakmai karrierjét Siófokon kezdte, majd a székesfehérvári Alba Internet Kft. ügyvezető igazgatójaként folytatta, ahol 1997-2003 között sikeresen foglalkozott kiemelt távközlési- és internet-szolgáltatások értékesítésével, távközlési hálózatok tervezésével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés