Előfizetői tartalom

Tavaszi bizakodás(Technikai elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Úgy tűnik sikeresen tesztelték korábbi kitörési szintjeiket a főbb amerikai részvényindexek. Az idei évből eltelt közel 3 hónap alatt mostanra mindegyikük számottevő pluszt tud felmutatni. Külön kiemelendő, hogy a kis kapitalizációjú részvények benchmark-ja ilyen rövid idő alatt is 12%-os emelkedést tudhat maga mögött. Viszonylag kicsi a valószínűsége, hogy véget ér a tendencia.

USA. Veszélyt az amerikai jegybank szerepét betöltő FED kamatdöntése és kísérő nyilatkozata, vagy az ismét erőre kapó olajár, pontosabban az ezekre adott hangulat alapú reakció jelent. Fontos az is, hogy pozitív hangulatban lépje át a negyedév végét a piac, hiszen a gyorsjelentések időszaka mindig felfokozott szemléletet, magasabb volatilitást, érzékenyebb befektetőket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés