Előfizetői tartalom

Európai Uniós kutatás-fejlesztési keretprogramban a Synergon

Portfolio
A Synergon Informatika Rt. képviseli a magyarországi cégeket az Európai Uniós Bizottság által kiírt hatodik kutatás-fejlesztési keretprogram részeként megvalósítandó SAKE projektben. A tíz Uniós szervezet közös szoftverfejlesztési munkájában való részvétel kedvezően befolyásolja a cég nemzetközi elismertségét, melynek során a Synergon szorosabbra fűzi kapcsolatait az európai technológiai transzferközpontokkal.

Az Európai Unió támogatásával létrejött hatodik kutatás-fejlesztési kertetprogram részeként kiírt SAKE (Semantic-enabled Agile Knowledge-based e-Government) projekt résztvevőjeként a Synergon Informatika Rt. és kilenc egyéb Uniós szervezet fejleszti azt a szoftvert, amely az uniós előírásoknak megfelelően jelentősen megkönnyíti és felgyorsítja a tagállamok államigazgatási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés