Előfizetői tartalom

Gyors nyereség egy európai technológiai papíron (Technikai Elemzés-BWM-Equitas)

Portfolio
A Soitec a francia piac IT szektorában tevékenykedik, a félvezető és mikro-elektronika területén végzett újításaival járul hozzá a számítástechnika fejlődéséhez. A "Silicon-On-Insulator" technológia révén lett híres a vállalat, rövidítve SOI, mely a nevében is fellelhető. A cég évről-évre dinamikusan növekszik, mely a részvények árfolyamán is meglátszik.

Az európai technológiai szektor határozott emelkedő trendet mutat, bár nem sorolható a vezetők közé, mégis említésre méltó a teljesítménye. A charton valamivel kevesebb mint egy éves időintervallum látható, mely alatt végig a pozitív mozgás dominált, jóllehet a biztosítókhoz képest jóval hátrébb kullog. A grafikonon a STOXX600 átfogó európai index technológiai papírjainak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés