Előfizetői tartalom

Fizetnek a zeneletöltők

Portfolio
Tovább növekszik az online zenepiac az In-Stat legújabb felmérése szerint. 2010-ben az online eladások értéke a becslések szerint 10.7 milliárd dollár lesz, ami több mint hétszer akkora a jelenlegi 1.5 milliárd dolláros szintnél. 2007-re már az albumok nagyobb részét fogják legális úton történő letöltéssel megszerezni az emberek, mint fizikai formában megvásárolni.

Egyre több fogyasztó kíván legális módon zenét letölteni az interneten keresztül, amely igényekhez természetesen a piac próbál igazodni. Az Apple folyamatosan fejleszti iPod és iTunes termékeit, ezek mellett egyéb MP3 lejátszók és online zeneboltok jelennek meg, valamint már a mobiltelefonokat is internetkapcsolattal rendelkező zene tárolására, lejátszására alkalmas eszközként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés