Előfizetői tartalom

Elindult felfele a piac (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
A szerdai ünnep miatt rövidebb kereskedési héttel számolhatunk, mely sok érdekességet rejtett eddig. Az ünnep előtti pesszimizmus nem folytatódott, tegnap már pozitívabban látták a befektetők a piacot, mely ma is kitarthat. A tegnapi doji ma enyhe emelkedésbe mehet át, technikailag egyre inkább felfele áll rövidtávon.

BUX: A hét eleji enyhe optimizmus után az ünnep előtti napon, borús hangulat jött a piacra, melynek eredményeképp jóval a 22000 pontos támasz alatt zárt a mutató. Tegnap azonban enyhült a pesszimizmus, és sikerült az indexnek visszakapaszkodnia a szint fölé. Szépen visszahúzták a barométert, végül doji-val zárta a napot, mely jelen esetben az eladói nyomás enyhülését jelenti....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés