Előfizetői tartalom

Nem hoz áttörést az új Windows

Portfolio
Az idén látványosan lassulni fog a PC-piac növekedése -- jövendöli a Gartner. Az elemzőcég prognózisa szerint 2006-ban az eladások mindössze 10,7 százalékkal 234,5 millió darabra növekednek majd, szemben a tavalyi 15,5 százalékos fellendüléssel. Az év végén megjelenő új generációs Windowstól sem várható jelentős keresletnövekedés az új személyi számítógépek iránt - írja a HWSW.hu.

Lanyhuló kereslet az asztali PC-k iránt A forgalmi növekedés visszaesése elsősorban az asztali PC-k iránti lanyhuló keresletnek tudható be a fejlett piacokon -- derül ki a Gartner előrejelzéséből. Bár a fejlődő informatikai piaccal rendelkező országokban tapasztalható növekedés némileg ellensúlyozza majd a visszaesést, azonban az asztali gépek eladásai így is csupán 1,9...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés