Előfizetői tartalom

Elemzők a hazai részvénypiacról: robbanó profitok?

Portfolio
Az új történelmi csúcsot követően visszatért a februári gyorsjelentések időszakában irányadó, 22,000 pontos szint közelébe a BUX. A jelentős korrekció és forintgyengülés időszakában hozott befektetői döntések közepette érdemes mérlegelni, hogy az elemzők mely részvényektől számítanak erősebb profit dinamikára a következő időszakban - mindez fontos indikációt adhat a jövőben várható árfolyam mozgások szempontjából. A portfolio.hu legfrissebb elemzői konszenzusa alapján az Egis és a MOL vonatkozásában lettek a legoptimistábbak a szakértők a decemberi állapothoz képest.

A legfontosabb tényezők. Az év/év alapú eredményvárakozások tekintetében az Egis esetében 20% feletti, a Richter és az OTP vonatkozásában 10% feletti eredmény bővülésre lehet számítani 2007 során. Továbbra sem szabad elfelejtkezni a MOL-ról; egyetlen esztendő alatt 50%-kal emelkedtek a 2006-os nettó nyereség becslések, és hosszú idő után először fordul elő, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés