Előfizetői tartalom

A Synergon új vezéreinek tervei: merre tovább?

Portfolio
Egy sajtóreggeli keretében mutatta be a Synergon a cég két új vezérigazgatóját, Radnóty Zoltánt, a csoport első emberét, valamint dr. Tóth Zsoltot, a Synergon hazai operációjának vezetőjét. Czakó Ferenc, a társaság elnöke a tájékoztatót azzal kezdte, hogy a váltásra nem hirtelen került sor, és az időzítés megfelelőnek tűnik. Czakó hangsúlyozta, hogy a volt vezérigazgató, Száray Loránt és az igazgatóság között semmilyen konfliktus nem alakult ki, a váltásra nem ezen ok miatt került sor.

A társaságnak azért van szüksége 2 új vezérigazgatóra, mert a csoport működését a cég racionalizálni kívánja, és a csoport tagvállalatai közötti szinergiákat minél jobban érvényesítené. Ez utóbbi feladat, a leánycégek koordinálása vár a csoport új vezérigazgatójára, Radnóty Zoltánra. Dr. Tóth Zoltán feladata a magyarországi tevékenység megfelelő működtetése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés