Előfizetői tartalom

Új vezérigazgatók a Synergon élén (2.)

Portfolio
Új vezérigazgatója van a mai naptól a Synergonnak, s nem is egy, hanem egyszerre kettő. A társaság ugyanis - amint az már korábban bejelentésre került - szétválasztotta a csoport, illetve a magyar Synergon vezérigazgatói posztjait. Száray Loránt vezérigazgató megbízatása megszűnik, helyét a magyar operció élén dr. Tóth Zsolt veszi át, míg a csoport első embere Radnóty Zoltán lett. A váltásra azért került sor, mert az igazgatóság és Száray között a vállalat jövőképével kapcsolatban eltérés mutatkozott.

A 2 szakember. Megítélésünk szerint a vezetőváltás semmiképpen sem nevezhető negatív hírnek, hiszen a csoport élén mától egy olyan szakember áll, aki jelentős pénzügyi tapasztalatokkal rendelkezik, és évek óta a Synergon igazgatóságának a tagja, így ismeri a cég életét is, a magyar operáció élére pedig egy informatika szakember került. Megítélésünk szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés