Előfizetői tartalom

Óvatos a piac (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Nemsokáig örülhettek a befektetők az új csúcsnak, hiszen kedden jóval átlag feletti forgalommal rekord mértékű esést könyvelhetett el a mutató, közel 3 nap emelkedését ledolgozva. A 23200 pontos támaszon megállt az esés, jelenleg kivárás érzékelhető a piacon. Hosszútávon az emelkedő trend még él, a rövidtávú kép alapján azonban enyhe süllyedésre készülhetünk.

BUX: A keddi átlag feletti forgalmú disztribúciós nap után tegnap sikerült stabilizálódnia a 23200 pontos támaszon, a szint megállította az esést. Tegnap doji gyertyaformációval zárta a napot, mely alapvetően nem optimizmust tükröz, a vevők és az eladók egyensúlyát jelzi, az emelkedés kifulladásáról árulkodik, mely általában fordulót vetít előre. Ha ma megerősítést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés