Előfizetői tartalom

Olcsóbb lesz a telefonálás - 11% mínusz a Magyar Telekomnál

Portfolio
Az Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) Tanácsa nyilvánosságra hozta határozattervezeteit, melyek nyomán esetenként 10-50 százalékkal csökkennek négy jelentős piaci erejű vezetékes szolgáltató referencia összekapcsolási díjai. A díjak jelentős csökkentésével a szolgáltatók kedvezőbb ajánlatokkal jelenhetnek meg a piacon, közölte az NHH pénteken.

A most közzétett határozattervezetek szerint a Magyar Telekom esetében a helyi hívásindítási és -végződtetési díjak átlaga 11 százalékkal, 1,47 forint/percre csökken. A Magyar Telekomhoz hasonlóan költségmodellt alkalmazó Monortel esetében a díjak 26 százalékkal, átlagosan 2,25 Ft/percre, az Emitel esetében pedig 11 százalékkal, átlagosan 2,45 Ft/percre csökkenek. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés