Előfizetői tartalom

Csúcsot döntő BUX, gyengülő forint: mire számítanak a professzionális befektetők?

Portfolio
Az új történelmi BUX csúcs elérése, majd a hirtelen következő csaknem 1,000 pontos korrekció, másrészt a január eleje után ismét a 255 Ft/eurós szint felé araszoló forint árfolyam kapcsán újra felvetődik a kérdés, hogy mire számítanak a professzionális befektetők a hazai részvény- és kötvénypiacon. A Portfolio.hu hagyományos alapkezelői felmérése ezúttal is tartogat érdekességeket Olvasóink számára.

Egyelőre várni kell az újabb csúcsra?. Az alapkezelői vélemények összegzése alapján az körvonalazódik, hogy az év eleji szárnyalás után rövid távon nem valószínűsíthető újabb BUX csúcs, a "pesszimizmusban" minden bizonnyal a közelgő választások okozta bizonytalanság is benne rejlik. Hosszabb, egy éves időtávon sem várható erőteljes, 15% feletti robbanás az indexben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés