Előfizetői tartalom

Emelkedéssel nyithat a Deutsche Telekom

Portfolio
A tőzsdén kívüli kereskedésben 1.9%-os erősödést mutat A Deutsche Telekom, miután a vártnál enyhén magasabb eredményről számolt be. A német óriás EBITDA-ja 10%-kal emelkedve a 4. negyedévben elérte a 5,199 millió eurót, amely közel 100 millió euróval jobb mint az előzetes elemzői várakozás. A mobil üzletág jól szerepelt, ráadásul a részvényeseket sem hagyta a menedzsment szárazon, 16%-kal 72 centre emelte osztalékjavaslatát.

A társaság megerősítette 2006-os 2007-es EBITDA előrejelzését, amely szerint a legfontosabb eredményszám stagnálni fog. Negatívum az eredményben, hogy az 1.02 milliárd eurós 4. negyedéves nettó eredmény elmarad az elemzői várakozásoktól. A társaság 15.5 milliárd eurós árbevétele megfelel az elemzői várakozásoknak.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés