Előfizetői tartalom

Mit lép erre a MOL árfolyama?

Portfolio
Az olaj ára a mai npon tovább folytatta az esést. Köszönhető ez annak, hogy Szaúd- Arábia gyorsan eloszlatta az olajfúrótornyai ellen tervezett terrorista támadások lehetőségét egy határozott rajtaütéssel, amiben 5 gyanúsítottat sikerült megölni, valamint a világ legnagyobb olajexportálója által jelentett kínálatnövekedés tovább erősítette azon előrejelzéseket, melyek szerint az amerikai olajkészletek tovább nőnek.

Az iráni és nigériai termelés leállása, illetve az Al Qaeda fenyegetései által vezérelt időleges olajár növekedésnek vége mindaddig, amíg konkrét kapacitás kiesés nem valósul meg. A készletek mennyisége alapján ugyanis nem indokolható az árak további növekedése. Az olaj ára a hétfői 2 dolláros esést követően a mai napon 46 centtel, 0.75 %-kal lett kevesebb. A Brent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés