Előfizetői tartalom

További WLAN lehetőségek a T-Mobile-nál

Portfolio
A T-Mobile magyarországi ügyfelei újabb 5 ország T-Mobile WLAN hozzáférési pontjain roamingolhatnak. Ennek köszönhetően az itthon megvásárolt hozzáférési lehetőséggel Lengyelországon túl már Németországban, Ausztriában, Nagy-Britanniában, Csehországban és Hollandiában is, összesen több mint 8000 helyen vehetik igénybe a HotSpot szolgáltatást.

Világszerte egyre népszerűbb a WLAN, a gyors vezeték nélküli hozzáférés pl. szállodákban, éttermekben, kávézókban biztosítja az internetezést és elektronikus levelezést. Beépített WLAN kártyával, hordozható számítógép, kézi számítógép vagy akár erre alkalmas mobiltelefon segítségével nagy sebességgel, akár utazás, várakozás közben elérhető az internet,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés