Előfizetői tartalom

Szépen trendel az európai bankszektor (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
A nyugat-európai parkett egyik legjobban teljesítő szektora jelenleg a Pénzügyi Szolgáltatók, azon belül is feltűnően jól szerepelnek a Bankok. A Bankok indexe szinte töretlenül emelkedik felfele, a grafikonjáról felhőtlen optimizmus sugárzik. Az elmúlt fél évben csupán két kisebb korrekció szakította meg az emelkedést, melynek mértéke nem volt túl jelentős. Nem panaszkodhatnak a befektetők, hiszen tavaly október óta, egy rendkívül meredek emelkedő csatorna határozza meg az árfolyamot, melynek törésére egyelőre semmi jel sem utal.

Érdemes az egyedi papírok között vételi lehetőségeket keresni, a pozíciókat azonban szűk stoppal ajánlott felvenni, a trend ugyanis nem ma kezdődött, már régóta emelkedik számottevő korrekció nélkül, így minden nappal egyre közelebb kerülünk egy jelentősebb süllyedéshez, mely megnöveli a hosszabb pozíciók kockázatát.Banca Intesa (BIN.MI) Az olasz piacról egy érdekes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés