Előfizetői tartalom

Újra dübörög a bika (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
A múlt héten bekövetkezett a várt fordulat, megtört a hosszúideje tartó oldalazás, a piac jóval átlag feletti forgalommal elindult felfele. A gyorsjelentési szezon végét követően, jelentős tőke érkezett a piacunkra, és a régióban lemaradó magyar piac, úgy tűnik, megkezdte felzárkózását. Az év eleje óta egy rendkívül unalmas range mozgás jellemezte a parkettet, kevés jó beszállási ponttal. Sokáig kellett várni az irányra, pénteken azonban egyértelmű vételek kitűzték a további irányt. Az eddig vezető gyógyszerpapírok kimerültek, helyettük a MOL és OTP piacát veszik a leginkább. A bika újra kimutatta a foga fehérjét, a hét várhatóan optimizmus jegyében fog telni, további emelkedésre számítunk.

BUX: Közel az év eleje óta egy szűk sávba ragadt a piac, ahonnan egészen a múlt hét végéig nem tudott elmozdulni. 22100-22800 pont között pattogott az index, közel másfél hónapon keresztül, mielőtt pénteken kitört volna felfele. Tegnap sikerült betölteni az októberi eséskor nyitva maradt rést, így már csak az abszolút csúcspont áll az árfolyam útjában 23850 pontnál....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés