Előfizetői tartalom

Ki a legjobb a magyar mobilpiacon? - Voda, T-Mobile, Pannon?

Portfolio
Ismét eltelt egy év a magyar mobilpiacon, amely lassan már teljesen megszokott kerékvágásban halad. A piac telített, az új értékteremtő szolgáltatások még nem jelentősek, miközben a szektor profittermelő képessége az erősödő verseny ellenére még mindig kiváló. A 4. negyedév a felfutó értékesítések miatt fokozott költségeket hozott, amely a 3. negyedévhez képest visszaeső profitot jelentett. A kiélezett verseny hozott érdekességeket a magyar mobilpiacra, lássuk, melyik volt a legjobb mobilcég a 4. negyedévben.

Mit mutat a felszín?. Bár már régen nem arról szól a magyar mobilpiac, hogy ki mennyi előfizetőt szerez az adott hónapban, nem mehetünk el a felszín, az előfizetői létszámok mellett. A piacon természetes folyamatként van jelen a Vodafone piaci részesedésének növekedése, mivel a legkisebb mobilcég alacsonyabb ügyfélbázisából kevesebben morzsolódnak le, mint a két nagyéból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés