FONTOS Döbbenetes zuhanás: így semmisült meg a lakáspiac másfél évtizeddel ezelőtt
 
Előfizetői tartalom

Csökkenő lendület a kispapírok piacán (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Véget ért a gyorsjelentési időszak, mely meglehetősen változatos képet idézett elő a kispapírok piacán. Több részvény nagy lendülettel a mélybe vetette magát, a Borsodchem és az FHB piacán is tört az emelkedő trend. A Fotex piacán is megtorpanásra figyelmeztető jeleket kaptunk a héten, egyedül az Egis tudta folytatni a szárnyalást.

BCHEM: Szép emelkedő trend mentén araszoltak a papírok december eleje óta, majd az utóbbi hetekben egy folytatódást jelző alakzatba rendeződött az árfolyam, ahonnan megpróbált kitörni, azonban az eladók ezt gyorsan szertefoszlatták, így ezúttal sem tudott új csúcsot ütni. Pár napra rá kíméletlen esésnek lehettünk tanúi, az árfolyam törte a trendvonalat és jóval átlag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés