Előfizetői tartalom

Ingyentelefon a T-Comtól is - Vagy mégsem?

Portfolio
A T-Com február 15-től vezeti be a Favorit Non-stop és a Favorit Non-stop Plusz ajánlatait, amelyeknek köszönhetően egész nap (0-24 óráig) 0 forintos percdíjjal lehet telefonálni a kedvezményezett hívásirányokban. Az ingyenes percdíjakat az előfizetési díjakban fizetjük vissza a szolgáltatónak. A T-Com 2005 nyarán vezette be Favorit és Favorit Plusz díjcsomagjait, melyekre a tavalyi év végéig 330 000 ügyfél fizetett elő.

A Favorit Non-stop és a Favorit Non-stop Plusz kedvezményes ajánlatok a Favorit díjcsomagokkal lényegében megegyező feltételekkel vehetők igénybe, ráadásul ezekkel az ajánlatokkal egész nap (0-24 óráig) 0 forintos percdíjért lehet telefonálni a kedvezményezett hívásirányokban. A kedvezmény a Favorit Non-stop ajánlattal a hálózaton belüli helyi és helyközi I-es hívásirányokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés