FONTOS Döbbenetes zuhanás: így semmisült meg a lakáspiac másfél évtizeddel ezelőtt
 
Előfizetői tartalom

Gyorsjelentés után (Technikai elemzés,BWM-Equitas)

Portfolio
A gyorsjelentési időszak lassan véget ér, jelentettek a legnagyobbak is. Az elmúlt néhány hónap oldalazó mozgását egy sokkal volatilisebb kereskedés válthatja fel az elkövetkező néhány napban, amíg a piac véglegesen beárazza a vállalati eredményeket. A legtöbb papírban a technikai kép alapján is nagyobb elmozdulást várunk.

BUX: Továbbra is a jól behatárolható sávba mozog az árfolyam, több hete uralja már a 22100-22800 pont közötti sávot. Hamarosan valamelyik irányba elmozdulásra számíthatunk, a 22800 pont áttörése esetén 23200 pont és 23850 pont jelent megállót. 22100 pont elesése esetén 21300 pont jelent támaszt.MOL: Továbbra sincs erő a papírban, a tegnapi süllyedéssel veszélybe került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés