FONTOS Döbbenetes zuhanás: így semmisült meg a lakáspiac másfél évtizeddel ezelőtt
 
Előfizetői tartalom

Továbbra sem találjuk az irányt (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Az indexet hetek óta range mozgás jellemzi, a piacon továbbra sem tapasztalhatóak a tartós emelkedéshez elegendő vételek, így az árfolyamok folyamatos lemorzsolódása jellemzi a papírok többségét. Az elmúlt napok tapasztalata alapján egyre inkább az eladók kerülnek előtérbe, ha ez így folytatódik, további lassú eséssel számolhatunk.

BUX: Január 9.-e óta a 22100-22800 pont közötti sávban oldalaz a papír. Az év eleji lendületes kitörést követően kezdett oldalazni az index, a tavaly év végi kereskedési sáv felett. A konszolidáció azonban már kezd elhúzódni, így hamarosan egy jelentősebb elmozdulásra készülhetünk. Tegnap és tegnapelőtt is emelkedéssel kezdte a napot a piac, a nap végére azonban az eladók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés