Előfizetői tartalom

Mikor jelentenek a tőzsdei társaságok (2.)

Portfolio
Frissítettük egy hete közzétett összesítésünket a tőzsdei társaságok gyorsjelentésének publikálási időpontjairól. Az új jövevény, Állami Nyomda, hamar beilleszkedett a társaságba, hiszen ez a cég is kihasználja a törvény által nyújtott keretet, és az utolsó nap hozza nyilvánosságra 2005 negyedik negyedévére vonatkozó számait.

Tovább erősödött az a trend, hogy a cégek az utolsó pillanatra hagyják a jelentést. Azon vállalatok, amelyek eddig nem pontosították, hogy február harmadik hetének melyik napján tervezik közzétenni pénzügyi adataikat, egytől egyig 14-ét, keddet választották. Így a megkérdezett 25 cég közül már 17 hagyja az utolsó napra a jelentést. A blue-chipek közül a gyógyszeripari...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés