FONTOS Döbbenetes zuhanás: így semmisült meg a lakáspiac másfél évtizeddel ezelőtt
 
Előfizetői tartalom

Továbbra is optimisták a kispapírok (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
A blue-k közül egyedül a Richter piacán uralkodik optimizmus, egyedül a gyógyszergyártó tudott látványos emelkedést felmutatni az utóbbi hetekben, azonban a kisebb kapitalizációjú papírok közül több piacán is látványos emelkedést tapasztalhattunk a héten. Az év elején a piacra érkezett vételek több kispapírban is tovább folytatódtak, mely optimista hangulatot teremthet a következő hetekre is.

BCHEM: Beszűkült a mozgástér, és lecsökkent a volatilitás a Borsodchem piacán, tegnap megpróbált kitörni felfele, a vételi nyomás azonban nem volt kellőképp erős, így a vételi és eladói oldal egyensúlyának köszönhetően, egy dojival zárta a napot. A rövid távú trendből kioldalazott ugyan a papír, azonban továbbra is felfelé mutat az árfolyam, a kitörés előtt viszont...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés