FONTOS Döbbenetes zuhanás: így semmisült meg a lakáspiac másfél évtizeddel ezelőtt
 
Előfizetői tartalom

Google - Akkor most mi lesz az árfolyammal? (Technikai elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
A hét legfontosabb szalagcíme kétségtelenül a keresőóriás csalódást keltő eredménye, és az azt követő árfolyam zuhanás volt. Sokan meglepőnek tartották a jóval az elemzői konszenzus alatt lévő EPS-t, hiszen a vállalat rövid története során eddig szinte minden alkalommal jócskán túlteljesített a várakozásokat, ami minden alkalommal eufóriával felérő áremelkedésben végződött. Eddig.

A cég közleménye a vártnál rosszabb számok hallatán a szokásos: hosszabb távon gondolkozással, nem a mindenáron rövid távú "piacnak megfeleléssel" indokolják a csalódást keltő eredményt. Sőt szemmel láthatóan profi PR-os csapatot is sikerült kiépíteni, hiszen az egyetlen névvel jönnek elő, ami szinte bármilyen szituációban meg tudja nyugtatni még a legidegesebb befektetőket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés