Előfizetői tartalom

Tovább nyomul az internetes telefonban a Magyar Telekom

Portfolio
Január végétől további elemekkel bővül a Klip, a T-Com és a T-Online Magyarország internetalapú hangszolgáltatása. Már nem csak interneten, hanem vezetékes és mobil irányba is lehet hívásokat indítani. Továbbá - a T-Comtól kapott 06-21-gyel kezdődő hívószámon - a Klip szolgáltatást használó ügyfelek a T-Com hálózatából vezetékes telefonról is hívhatók.

A szolgáltatás bővítését követően a Klip felhasználók közötti, IP-hálózaton belüli hívások ingyenesek maradnak, továbbá vezetékes és mobil irányba is lehet hívásokat indítani. A vezetékes irányba történő hívások percdíja bruttó 8 forint minden időszakban, függetlenül attól, hogy helyi vagy távolsági hívásról van szó. A mobil hívások díja csúcsidőben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés