FONTOS Döbbenetes zuhanás: így semmisült meg a lakáspiac másfél évtizeddel ezelőtt
 
Előfizetői tartalom

Oldalazó piac, de a bika ugrásra kész. (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
A piac tovább folytatja a range mozgást, a nagypapírok ellentétes mozgása miatt, nem tud jelentősebb elmozdulást produkálni. A trend továbbra is felfelé mutat, ezért csak a long oldalon ajánlott pozíciókat felvenné. A nagyok közül a Richter néz ki most a legjobban, pénteken egyértelmű vételi jelzést adott, pozíciók felvétele még most sem késő, azonban 43000 Ft alatti zárás nem sok jóval kecsegtetne, így a támasz alatt ajánlott a rövid távú pozíciókat zárni. A korrekció után úgy tűnik a MOL is talpra tud állni, fontos támaszról sikerült fordulnia, a vételekkel azonban még kivárás javasolt. Rövid távú fordulatra utaló jeleket az OTP és MTELEKOM piacán is felfedezhetőek, belépési pontokat egyelőre azonban itt még nem látni.

BUX: Pénteken sikerült a mutatónak visszakapaszkodnia a sávba, és a csütörtöki esést semlegesítenie. A rövid távú kép, így továbbra is oldalazást mutat, 16 nappal ezelőtt rendezkedett be az index a 22100-22800 pont közötti sávba, hamarosan egy erőteljesebb elmozdulásra készülhetünk. A 22800 pontos ellenállás áttörése esetén, melyet tegnap alulról tesztelt az árfolyam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés