FONTOS Döbbenetes zuhanás: így semmisült meg a lakáspiac másfél évtizeddel ezelőtt
 
Előfizetői tartalom

Változatos kispapírok (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Meglehetősen változatos képet festenek a kispapírok, kiemelkedő teljesítményt a Fotex és a Pannonplast tudnak felmutatni, a többi papírt azonban stagnálás jellemezte az elmúlt hetekben. Egy-két papírt továbbra is érdemes figyelni, hiszen több kedvező lehetőséget is lehet találni, a kispapírok többsége azonban kereskedésre alkalmatlan jelenleg.

BUMIX: Január elején az 1750 pont környéki bázisból elrugaszkodott felfele, és az év elejét szárnyalás jellemezte. Az utóbbi hetekben egy szűk sávba rendeződött az index, az 1890 pontos támasz tartja alulról az árfolyamot. Ha ez a szint elesne, akkor gyorsan visszazuhanna a mutató 1800 pont körüli szintekre. Egyelőre azonban még felfelé mutat a trend, és az 1930 pont szignifikáns...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés