Előfizetői tartalom

A T-Online nem tévesztette meg az ügyfeleket - Szerintük

Portfolio
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) mai napon hozott - bírságot mellőző - elmarasztaló határozata kapcsán a T-Online Magyarország meggyőződése, hogy nem tévesztette meg az ügyfeleit. A vállalat üdvözli, hogy a versenytanács nem tett negatív észrevételeket az általa korábban meghozott felmondásokkal és az azóta bevezetett eljárással kapcsolatban.

Kapcsolódó cikkünk2006.01.24 16:41Megtévesztette a fogyasztókat a T-OnlineA T-Online Magyarország a versenytanácsa határozata kapcsán felhívja a figyelmet, hogy a vállalat a nagykereskedelmi partnerrel történt tavalyi megállapodás óta csak forgalomfüggő és forgalomfüggetlen díjazású szolgáltatást nyújt. A társaság szerint a korlátlanság és a forgalomfüggetlenség nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés