Előfizetői tartalom

6 Mbit/s sebességű ADSL a Magyar Telekomtól

Portfolio
Mint ahogy arról már tegnap beszámoltunk a Magyar Telekom a jelenlegi legnagyobb sávszélességű, 4 Mbit/s-os ADSL csomagjának elérhető maximális letöltési sebességét 6 Mbit/s-ra növeli. A Magyar Telekom az ADSL szolgáltatás fejlesztésének következő lépéseként az ADSL2 technológia alkalmazását és országos elterjesztését tervezi.

A Magyar Telekom a jelenlegi legnagyobb sávszélességű, 4 Mbit/s-os ADSL csomagjának elérhető maximális letöltési sebességét 50%-kal 6 Mbit/s-ra növeli. A jelenleg 4 Mbit/s sávszélességen működő - elsősorban üzleti ügyfelek által használt - ADSL hozzáférések átállítására február 1-je és 15-e között folyamatosan kerül sor. A 6 Mbit/s sávszélességű csomagot a Magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés