FONTOS Döbbenetes zuhanás: így semmisült meg a lakáspiac másfél évtizeddel ezelőtt
 
Előfizetői tartalom

Kifújják magukat a piacok? (Technikai elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Gyakorlatilag ott zárt az átfogó TMI index, ahol a hetet kezdte, nem jártak azonban ilyen jól a főbb országindexek. Náluk általában a két héttel ezelőtti pénteki emelkedést is vissza kellett adni, így jelentősebb mínusszal fejezték be a hetet. Mindez arról tanúskodik, hogy a nagyobb kapitalizációjú papírok voltak eladási nyomás alatt, a közepes és kis papíroktól kevésbé szabadultak a befektetők.

EU. A szektor és ágazatindexek vegyes képet mutattak. Általában 1% körüli elmozdulás volt a jellemző - mind pozitív, mind pedig negatív irányban - azonban a Technológia és főleg a Távközlés 2-3 % fölötti mértékben esett. Mindez pont inverze annak, mint amit múlt heti összefoglalónkban írtunk, ugyanis akkor a két legjobban teljesítő indexként merült fel a nevük. Az e...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés