Előfizetői tartalom

Oda-vissza a Magyar Telekomtól - Beindult az integráció

Portfolio
A T-Com és a T-Mobile január 16-tól vezeti be első közös ajánlatát, a kedvezőbb telefonálást biztosító Oda -Vissza kedvezményt, amely egész nap 0 forintos percdíjért biztosít telefonálást mobil és vezetékes számok között. A Magyar Telekom Csoport ügyfelei a jövőben az ügyeiket is egyszerűbben intézhetik, hiszen január közepétől megkezdődik a Magyar Telekom és a T-Mobile üzlethálózatának egyesítése.

A Magyar Telekom és a T-Mobile decemberben jóváhagyott egyesülésének célja a tagvállalatok közötti szinergiák kiaknázása, különös tekintettel az ügyfélbázis megtartására és fejlesztésére, a hatékonyság és a költségszintek optimalizálására, illetve az új innovatív technológiai lehetőségekből adódó előnyök kihasználására. Ügyfeleink számára a legfontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés