FONTOS Döbbenetes zuhanás: így semmisült meg a lakáspiac másfél évtizeddel ezelőtt
 
Előfizetői tartalom

Mit mutatnak a vezető részvények? (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Számos japángyertya formációt és alakzatot ismertettünk már, azonban a gyakorlati bemutatót eddig csak historikus adatokon végeztük. Több olvasói levél és megkeresés érkezett, hogy a gyarkolatban is használjuk fel ezeket az eszközöket. Egy részüket minden elemzésünkben alkalmazzuk, az alábbi elemzés azonban részletesen kitér a technikai elemzés több területére is.

BUX, MOL, MTELEKOM. BUX Október közepe óta szinte semmi említésre méltó nem történt a BUX grafikonján, amikor is lassan fekete csütörtöknek nevezhető december 22-én az elmúlt 11 nap mozgását folytotta el egy hosszú fekete gyertya. A forgalom nem volt jelentős, mégis 2% feletti mínuszba kergette az indexet karácsony előtti készülődés.Enyhe korrekció kezdődött, de továbbra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés