Előfizetői tartalom

Megoldódik a MOL rejtély

Portfolio
A MOL ma közzétette, hogy 2005. december 23-án megállapodás született a Slovintegra-Slovbena ("SISB") részvényesi csoport, a BNP Paribas, valamint a MOL között, melynek értelmében a MOL a SISB-val szemben fennálló vételi jogának gyakorlására a BNP-t jelölte ki, a BNP ezt a jogot gyakorolva megvásárolja a SISB 7.552.874 darab "A" sorozatú MOL részvényét.

Az adásvétel zárását követően a MOL Rt. 7,552,874 darab "A" sorozatú MOL részvényre amerikai típusú (tetszőleges időpontban lehívható) vételi jogot szerez a BNP-től, és egyúttal a BNP ugyanennyi részvényre európai típusú (csak lejáratkor lehívható) eladási jogot szerez a MOL Rt-től. Mindkét opció esetében az opció lejárata 2006. december 18, az opciós vételi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés