Előfizetői tartalom

A Vodafone is nekilendült

Portfolio
A Vodafone Magyarország ma bejelentette, hogy elindította 3G szolgáltatásait. A Vodafone első, Magyarországon bevezetésre kerülő 3G alkalmazása a szolgáltató új 3G hálózatán történő gyors internet elérés a Vodafone Mobile Connect 3G adatkártya segítségével. A Vodafone a bejelentéssel párhuzamosan hangsúlyozta, hogy a 3G hálózat fejlesztésének legfontosabb mozgatórugója a megfelelően széles körű lefedettség mellett a szolgáltatás magas színvonalának biztosítása.

A Vodafone Magyarország a szolgáltatás elindításakor Budapest belső kerületeiben biztosítja a 3G lefedettséget, jelentősen túlteljesítve a frekvenciaengedélyben rögzített kötelezettségeit mind területre, mind pedig a hálózat minőségére vonatkozóan. Ezen kívül a szolgáltató ügyfelei jelenleg 6 országban vehetik igénybe a Vodafone 3G roaming szolgáltatásait.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés