Előfizetői tartalom

Bíztató jelek - Feléledőben az OTP (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
A tegnapi kereskedés fénypontjában az OTP papírjai álltak, az eddig haldokló részvény tegnap lendületes emelkedést könyvelhetett el. Enyhe optimizmus uralkodott a többi nagy piacán is, a napokban további enyhe emelkedés várható. Továbbra is nagy a bizonytalanság, amíg az irány nem dől el, addig pozíciók felvétele csak nagy körültekintés mellett ajánlott.

BUX: A hétfői eső napot tegnap ledolgozta a piacé s jelentős pluszban zárt. Kiszámíthatatlan jelenleg a mozgás, nehéz az irányt meghatározni. Hétfőn még úgy tűnt, hogy fontos támasz esett el, és irány a 20000 pont, tegnap azonban ezt nem erősítette meg az index, helyette felfelé vette az irány és ismét 21000 pont felett zárt. Ha ma folytatódik a lendület, akkor a 21100...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés