Előfizetői tartalom

Év végéig ingyenes házhozszállítás a Pannon GSM-től

Portfolio
Megújult a Pannon GSM házhozszállítási szolgáltatása, ráadásul a Pannon GSM futárszolgálat az év végéig ingyenesen juttatja el az internetes Pannon NetShopon vásárlóknak a megrendelt termékeket. A regionális logisztikai központok bevezetése révén a futárszolgálat az eddigieknél magasabb színvonalú szolgáltatást nyújt.

A központosított házhozszállítást korszerűbb, decentralizált rendszerrel váltotta fel a Pannon GSM. Az ország kilenc pontján - hat vidéki nagyvárosban, valamint Budapest két külső centrumában és Budaörsön - létrehozott regionális szállítási központok egységes színvonalon kezelik a hozzájuk tartozó területekre szállítandó megrendeléseket, és azonos szállítási feltételek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés