Előfizetői tartalom

Lotos: high risk, high return (K&H Equities)

Portfolio
Vételi minősítéssel látta el a MOL lengyel szektortársának, a Lotos-nak a részvényeit Tordai Péter, a K&H Equities elemzője abban az elemzésében, mellyel elkezdte a kisebbik lengyel olajcég követését. Az elemző 56 zlotys célárfolyamot határozott meg a papírokra, ami 21%-os növekedési potenciált rejt a jelenlegi árfolyamhoz képest.

A szakértő szerint a Lotos előnyét az jelenti a regionális szektortársakhoz képest, hogy tengeri kikötőkön keresztül könnyedén elérheti a nemzetközi piacokat. Az elemző a konszenzust 50%-kal meghaladó, 661 m zlotys nettó profitot vár a cégtől az idei évben a kiugró harmadik negyedéves számok tükrében, 2006-ra pedig 614 m zlotyt (14%-kal a konszenzus felett). A Lotos részvényei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés