Előfizetői tartalom

Megvették az egyik legszínvonalasabb gazdasági weboldalt

Portfolio
27 m USD-t fizetett a Moody's Corporation az Economy.com gazdasági weboldalért. Az említett internetes site ismert volt innovatív és magas szintű elemzéseiről, gazdag adatbázisáról. Az ügylet résztvevői szerint az akvizícióval a Moody's elemzési kapacitása bővül, emellett új termékeket kínálhatnak eddigi és potenciális ügyfeleiknek. Az új termékeken keresztül az ügyfélbázis is bővülhet.

A tranzakció cash alapú volt, tehát a Moody's készpénzben fizetett az Economy.com tulajdonosainak. Összességében a taranzakció érdemben nem érinti a Moody's pénzügyi helyzetét. Az Economy.com oldalt még 1990-ben alapították. A site először ingyenesen kínálta szolgáltatásait, majd néhány évvel ezelőtt fizetőssé vált. Jelenleg kb. 500 intézményi ügyfele van világszerte....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés