Előfizetői tartalom

Telefonálj egyszerűen - Itt a Vodafone Simply

Portfolio
Magyarországon is megvásárolható a Vodafone Simply, amely egy új, könnyen kezelhető mobilszolgáltatás azoknak, akik a mobiltelefonjukon főként hang- és SMS- szolgáltatást kívánnak igénybe venni. "Rengeteg olyan ügyfelünk van, aki a legújabb mobiltelefont akarja a legújabb technológiával. De vannak olyanok is, akik egyszerűen csak hívást akarnak indítani, fogadni vagy sms-ezni. A Vodafone Simply számukra készült, így mostantól két új készülékünkkel még egyszerűbbé válik a kapcsolattartás szeretteikel, hozzátartozóikkal, barátaikkal" - mondta Vitai Attila, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

A Vodafone a szolgáltatás kifejlesztésénél egy egész Európára kiterjedő, 18 hónapig tartó ügyfél-elégedettségi felmérést vett alapul. A felmérés szerint, a 35-54 éves korosztály jelentős része úgy vélekedik, hogy az üzletekben kapható telefonok túl bonyolultak. Úgy érzik, hogy a mobiltelefon nem szükségszerű része az életüknek - időnként inkább zavaró, kényelmetlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés