Előfizetői tartalom

Slovnaft a tatár perről

Portfolio
A Népszabadság által ma publikált Slovnaft perrel kapcsolatban Fél Krisztina, a MOL leányvállalatának szóvivője a portfolio.hu-nak elmondta, hogy az említett moszkvai bírósági ítélet már 1996-ban megszületett, melyet követően a Slovnaft minden szinten pert nyert a tatár cég követelésének végrehajtása ellen indított szlovák perben.

A Slovnaft számára kedvező Legfelsőbb Bírósági ítélet tavaly született meg Szlovákiában. A tatár cég, a Mende-Rossi követelését időközben eladta egy off shore cégnek, az Ashford Technologies-nek, mely azonban a moszkvai bírósági ítélet végrehajtását Csehországban kezdeményezte. Ez a per egyelőre területi szinten tart, melyben a Slovnaft számára kedvezőtlen - egyelőre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés