Előfizetői tartalom

Reklámokat jelenítene meg az ingyenes Windows?

Portfolio
Egy belsős dokumentum tanúsága szerint a Microsoft annak a lehetőségét vizsgálja, hogy egyes népszerű alkalmazásaiból olyan ingyenes változatot adjon ki, amely használat közben reklámokat jelenít meg - jra a HWSW.hu. A CNET úgy tudja, a redmondi vállalat azt is fontolgatja, hogy a Windows operációs rendszerből adjon ki egy ilyen verziót.

Csak ötletek "Ahogy az internetes hirdetési piac nő és a fogyasztói piacon elért bevételek csökkennek, meg kell fontolunk a hirdetésekkel támogatott szoftverváltozatok kiadását" -- áll a dokumentumban, amelyet a felsővezetéshez írt három Microsoft-alkalmazott még korábban. A vállalat illetékesei megerősítették a levél hitelességét, azonban a tartalmával kapcsolatban nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés