Előfizetői tartalom

Itt a vállalati Skype

Portfolio
Immár vállalatok, szervezetek számára is kínál könnyen kezelhető és felügyelhető megoldást az internetes telefonálásról (VoIP) elhíresült Skype - írja a HWSW.hu. A Skype Groups nevű szolgáltatás segítségével a webes felületen, a Skype oldalán keresztül menedzselheti egy személy a különböző felhasználók részére rendelkezésre bocsátott pénzmennyiséget, végezhet feltöltéseket.

A szolgáltatást ingyenesen lehet igénybe venni. Egy meglévő Skype-regisztrációval azonnal nekiláthatunk a szervezet adatainak megadásához, regisztrálásához, amely befejeztével máris nekiláthatunk a szervezet egyenlegének feltöltéséhez. A központi egyenlegből aztán a csoporthoz hozzáadott egyéni regisztrációkhoz rendelhetünk összegeket a hagyományos telefonhálózatba kimenő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés