Előfizetői tartalom

Akvizíciók, felvásárlás, részvényopciós program, kilátások - Interjú Czakó Ferenccel, a Synergon elnökével

Portfolio
15 évvel ezelőtt, Optotrans Bt. néven kezdődött a Synergon izgalmas, és fordulatoktól sem mentes története. A jelenlegi néven éppen 10 éve működő társaság múltjáról, jelenéről és jövőjéről Czakó Ferenccel, a cég elnökével beszélgettünk. Az interjú során az alábbi főbb témákat is érintettük: - a regionális stratégia sikere, további akvizíciós irányok; - a Huawei kapcsolat megítélése; - harmadik és negyedik negyedéves piaci folyamatok; - egy esetleges varsói bevezetés; - részvény opciós program. portfolio.hu: A Synergont több sokk is érte az elmúlt években, mégis sikerült talpon maradnia. Miben látod a társaság sikerét, illetve mely események voltak a legfontosabb mérföldkövek a cég életében?

Czakó Ferenc: A sikerhez megítélésem szerint nem csak sok munka, hanem szerencse is szükséges volt. A jókor kitalált jó ötletek kemény munkával történő megvalósítása azonban véleményem szerint mindenképpen megalapozták a sikert, s igen fontos tényezőnek számít az innováció is, ami megítélésem szerint a Synergon kultúrájában egy igen erős elemnek számít. Ezt mutatja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés